Virinco Group vokser og velger ny styreleder

Virinco i Drammen har strømlinjeformet forretningsområdene og konsernstrukturen som en del av forberedelsen for videre vekst. Som en del av vekststrategien er Janne T. Morstøl valgt som styreleder.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Virinco Group, leverandør av programvare og maskinvare for kvalitetssikring samt FoU-tjenester, fortsetter vekstreisen. For å forberede for neste skalerings- og vekstfase, har selskapet strømlinjeformet forretningsområdene og konsernstrukturen.

Virinco Group har etablert en overordnet konsernstruktur hvor Virinco fokuserer på rask, internasjonal vekst for produktet WATS SaaS (software-as-a-service), og Virinco Technology er etablert for å fokusere på det raskt voksende segmentet for FoU-tjenester innen elektronikkdesign, programvare- og fastvare-segmentet.

Janne T. Morstøl blir ny styreleder i Virinco Group.

For IoT-selskapet Vicotee er oppstartsfasen gjennomført og er nå klar for rask oppskalering med en gruppe eksterne partnere og investorer.

I denne prosessen har de valgt Janne T. Morstøl som styreleder for Virinco Group. Oppdraget er å lede den neste reisen. Janne har vært med å utvikle flere selskaper – og hun har mye erfaring med å vokse norske teknologiselskaper inn i et globalt marked. Blant annet har hun vært instrumentell for veksten og suksessen til Tandberg Television, T-VIPS, Nevion og Maritech Systems.

Powered by Labrador CMS