Øker fra 5 til 6 - Elektronikknett
Kitron_flag

Øker fra 5 til 6

Kitron fokuserer på vekstmuligheter innen konnektivitet og elektrifisering og øker sine strategiske omsetnings- og marginmål.

De nye strategiske ambisjonene ble introdusert under en kapitalmarkedspresentasjon i dag.

Kitron øker sitt omsetningsmål for 2025 fra 5 milliarder kroner til 6 milliarder kroner. Selskapet hever også målet for EBIT-margin for 2025 fra 7 til 8 prosent.

De har også endret markedssektorene selskapet rapporterer på for bedre å gjenspeile nåværende aktivitet samt identifiserte vekstmuligheter. To nye markedssektorer er lagt til: Elektrifisering og Konnektivitet.

– Verden beveger seg i økende grad mot fornybar energi og elektrifisering. Samtidig blir milliarder av enheter koblet sammen, vi kjenner dette som Tingenes Internett. Vi merker at det er enorme muligheter for Kitron knyttet til begge disse megatrendene, og dette er en del av grunnen til at vi nå oppjusterer de strategiske målene våre. På driftssiden ser vi at vi kan øke utnyttelsen av våre fasiliteter og dra nytte av stordriftsfordeler og dermed fortsette å øke driftsmarginen, sier Peter Nilsson, konsernsjef i Kitron.

Kommentarer