Data Modul med egen SMARC-modul

Data Modul utvider sin SMARC produktfamilie med eDM-SMX-EL, en kompakt SMARC 2.1-modul som støtter den nye Intel Atom x6000E, Pentium og Celeron N & J-serien prosessorer (kodenavn Elkhart Lake).

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Med en forbedredt grafikkytelsen, kan den nye modulen støtte tre uavhengige skjermer med en oppløsning på opptil 4Kp60, noe som gjør den ideell for en rekke grafikkintensive IoT-applikasjoner med lav effekt.

Sammenlignet med forgjengeren øker den nye modulen, i kredittkortstørrelse, CPU-ytelsen med mer enn 40 prosent, grafikkytelsen med en faktor på to og med opptil fire kjerner i tillegg har en god ytelse/watt-forhold (4,5W – 12W TDP). I tillegg til de vanlige kontrollergrensesnittene som CAN, har modulen en dobbel GbE med TSN for å sikre kommunikasjon i sanntid med andre enheter. I tillegg er det en økning i datakapasiteten takket være grensesnittene PCIe Gen3 (8 GT/s) og USB 3.1 Gen2 (10 Gbit/s).

På minnesiden har den opptil 16 GByte LPDDR4X arbeidsminne med en hastighet på 4267 millioner overføringer per sekund (MT/s). Med «In-Band ECC»-funksjonen, som kan konfigureres i BIOS, er det ikke behov for ekstra minne. i stedet brukes en del av RAM til dette formålet.

– Den nye eDM-SMX-EL-modulen er rettet mot systemutviklere som leter etter SoC-baserte COM’er med spesielt lavt strømforbruk i miniatyrformat, forklarer Richard Pinnow, leder for Product Management for Embedded Solutions hos Data Modul.

Modulen er designet for å operere i hele det industrielle temperaturområdet fra -40°C til +85°C. Kombinert med lav høyde og ytelse, gjør at modulen kan brukes i mange multimedia- og IoT-applikasjoner, heter det. I tillegg har modulen svært lave vedlikeholdskrav takket være en levetid på 10 år, selv i 24/7 kontinuerlig drift. For en rask designstart kan modulen også kombineres med SMARC (Smart Mobility ARChitecture) bærekort eDM-CB-SM-IPCS som nylig ble introdusert av Data Modul. Kortet har et «V-by-One»-grensesnitt, noe som betyr at skjermer med en oppløsning på opptil 4k kan brukes.

Powered by Labrador CMS