Viktig rammeavtale for Keytouch - Elektronikknett
keytouch-green ammo
Gren Ammo AS og Keytouch AS har i dag signert en avtale som vil gi Notodden-bedriften en ordre på 500-600 millioner kroner over fem år. Fra venstre Arild Henriksen, markedssjef Keytouch, Steffen Botten, COO og gründer, Green Ammo AS og Hans Arne Flåto, styreleder og eier, Keytouch.

Viktig rammeavtale for Keytouch

Keytouch Technology AS i Notodden har signert en 5-årig rammeavtale for produksjon av det nye E-blank-systemet til Green Ammo AS

E-blanks er et kostnadseffektivt og miljøvennlig system som simulerer avfyring av skarp ammunisjon. Dette er et revolusjonerende produkt som gir flere fordeler i forhold til tradisjonelle blank skytesystemer.

– Keytouch har vært en viktig partner for oss helt fra starten av. De støtter oss med produksjon og logistikk fra produktets start. Med et høyt servicenivå, kompetanse og kapasitet vil de være vår partner for produksjon og logistikk, sier Rolf Inge Roth, konsernsjef i Green Ammo

– Avtalen har en forventet verdi på 5-600 millioner kroner over 5-årsperioden, og vil sikre og skape mange arbeidsplasser, både for Keytouch og for flere av våre leverandører. Mesteparten av produksjonen vil bli utført på Notodden, men vi er avhengig av godt samarbeid med våre leverandører, sier styreleder og administrerende direktør i Keytouch, Hans Arne Flåto.

Prototyper og 0-serier er allerede levert, og oppskalering av produksjonslinjen for serieproduksjon pågår. Kontrakten utløser også investeringer i topp moderne produksjonsutstyr, og planer om å bygge nye soldrevne og energipositive produksjonsanlegg på Notodden, heter det i en pressemelding.

Kommentarer