Tilbyr AI-plattformer - Elektronikknett
SmartServer_PR image_050421_0 (1)

Tilbyr AI-plattformer

Dialog Semiconductor med utvidelser av sitt SmartServer IoT Partner program.

I dag lanserer Dialog Semiconductor  en utvidelse av sitt SmartServer IoT partnerprogram, som nå inkluderer to nye partnere innen kunstig intelligens (AI) og datanalyse; Smartia og VIMANA. 

Begge disse nye partnerne tilbyr AI-drevne analyseplattformer og relaterte tjenester som kan bidra til å bygge opp innsikt basert på forskjellige og komplekse indsutridata, heter det i en pressemelding.

Smartias MAIO er en industriell etterretnignsplattform som kombinerer kantprosessering og big data-teknologi for å løse kundenes utfordringer.

VIMANAs fleksible og åpne Industrial Analytics Platform på sin side er utviklet for å utnytte data og produsere innsikt som gjør kundene i stand til å legge til rette for endring og øke omsetningen.   

Dialogs SmartServer IoT skal tilby partnere en åpen og nøkkelferdig løsning for å kunne håndtere data sikkert, mens det fleksible og omfattende økosystemet skal muliggjøre bedre beslutningstaking, økt produktivitet og reduserte kostnader, hevder selskapet. Mer om Dialogs partnerprogram her.