Stor kameraoppgradering - Elektronikknett
case-study-1

Stor kameraoppgradering

Sony lanserer en viktig oppgradering av sine kortstøttepakker (SDK) for kamera – spesielt relevant for droner, ehandel, kartlegging og trafikk & sikkerhet.   

Her finner vi spesielt to viktige oppgraderinger: Flere kamera – opp til 20 – kan styres med nær simultan trigging, og i tillegg er det introdusert 2 nye kameramodeller.

Selskapet lansering omfatter en oppdatering (versjon 1.04) av Camera Remote Software Development Kit (SDK) som utvider listen over støttede kameraer til å omfatte Alpha 1 og RX0 II. Disse modellene åpner for mange nye muligheter for selskaper å utnytte den teknologien i Sonys kameraer til å utvikle skreddersydde kameraapplikasjoner for å forbedre arbeidsflyten, heter det.

Alpha 1 skal egne seg spesielt godt til innholdsproduksjons- og inspeksjonsindustrien, på grunn av sin kombinasjon av oppløsning og hastighet med Ethernet-styring. RX0 II er egnet for 3D-skanning og Photobooth-bruk på grunn av sin meget kompakte kapsling og høy bildekvalitet med bildesensor av 1.0-typen.

Den siste oppdateringen betyr at opptil 20 kameraenheter kan kobles til via USB, med de ekstra fordelene Ethernet-tilkobling gir, og som gjør det mulig for brukere å betjene systemet over mye større avstander.

Camera Remote SDK lar brukerne styre Sonys kameraer eksternt fra en datamaskin, fra å endre kamerainnstillingene, til ekstern lukkerutløsning og direkte overvåking. Med denne SDK-en kan programvareutviklere designe skreddersydde applikasjoner tilpasset til anvendelsene, og integrere Sonys profesjonelle utstyr for størrelseskritiske drone- og høyhastighets kamerasystemer, så vel som andre medisinske, utdannings-, myndighets- og e-handelsfunksjoner.

I tillegg til eksisterende støtte for Windows 8.1/10, ARM Linux og macOS, introduserer versjon 1.04 av SDK støtte for x86 Linux, noe som gjør integrering enkel for industrikunder som tradisjonelt bruker x86-datamaskiner. Fullstendig informasjon om Camera Remote SDK, inkludert casestudier og den komplette listen over kompatible produkter, finner du på www.sony.eu/businesssolutions.

Kommentarer