Oppgradert til tidssynkron infrastruktur

Oppgradert Network Master Pro MT1000A fra Anritsu gjør det mulig å konfigurere tidssynkron infrastruktur som støtter private 5G og O-RAN basestasjon med 5G-tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Anritsu lanserer en oppgradert synkron målefunksjon for selskapets Network Master Pro MT1000A, industriens minste tester som støtter mobilnett på opptil 100 Gbps. 5G-nettverk forventes å støtte økende antall applikasjoner og tjenester, for eksempel høydefinisjons videostrømming, autonom kjøring, IoT-sensorer, smarte fabrikker, etc. Ved å oppgradere testfunksjonen, håper Anritsu å legge til rette for bygging av tidssynkron infrastruktur, en nøkkelteknologi for 5G-nettverk.

MU100090B er en GNSS 1 disiplinert oscillator som støtter GPS, Galileo, GLONASS, Beidou og QZSS. Den mottar signaler fra hver av disse for å sende ut et UTC-sporbart referansetidsignal, så vel som 10 MHz-signaler som en tidssynkron, nøyaktig referansetiming levert til den bærbare MT1000A, som støtter SyncE Wander og PTP-tester opptil 25 Gbps for måling av nettverkstidssynkronisering.

Videre kan flere MT1000A-testere på forskjellige eksterne steder betjenes og overvåkes sentralt ved hjelp av Site Over Remote Access MX109020A (SORA); programvare som raskt finner synkroniseringsproblemer, i følge produsenten.

Mer informasjon: MT1000A (ekstern lenke)

Powered by Labrador CMS