Mycronic styrker testbiten - Elektronikknett
atg Luther-Maelzer

Mycronic styrker testbiten

Mycronic skal kjøpe atg Luther & Maelzer GmbH, som utvikler og produserer avansert utstyr for elektrisk test av kretskort og substrater.

Oppkjøpet styrker og utvider Mycronics tilbud og skaper en plattform innen elektrisk test, heter det i en pressemelding fra selskapet.

atg, som har omkring 190 ansatte og holder til i Wertheim, Tyskland, utvikler, produserer og selger avansert utstyr som tester, måler og verifiserer kretskort og substrater.

atg skal ha inntatt en ledende posisjon på feltet basert på egenutviklet teknologi for fiksturløs testing, såkalt Flying Probe Test (FPT) samt matrisetest- (Grid Test) systemer. Det asiatiske markedet, med fokus på Kina og Taiwan, står for rundt tre fjerdedeler av nettosalget.

– Markedet for kretskortproduksjon er godt for tiden, og forventes å utvikle seg videre de neste årene. Med tilskuddet av atg utvider vi vårt tilbud og skaper en plattform for elektrisk testing. Oppkjøpet styrker Mycronic generelt og understreker Global Technologies-divisjonens fokus på ledende nisjeteknologier, som har potensial til å vokse raskere enn markedet som helhet, sier Anders Lindqvist, konsernsjef i Mycronic i en kommentar.

Kommentarer