Analog IP for enhver prosess

Britiske Agile Analog har utviklet en smieuavhengig teknologi for analog IP. Etter finansieringsrunde går de nå globalt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Agile Analog, en relativt fersk leverandør av konfigurerbare, prosessagnostiske analoge IP-byggeblokker, har nettopp fått 19 millioner USD i ekstra finansiering som gjør det mulig for selskapet å gå globalt, inkludert å åpne avdelinger i USA og Asia. Det åpner et banebrytende potensiale, mener selskapet.  

Under mottoet «Analog IP the way you want it» skal Agile Analog gjøre det mulig for ASIC- eller SoC-produsenter å konfigurere analog IP til å passe deres applikasjoner og valgte silisiumprosess. Dette i kontrast til et marked med eksisterende tilbud som i stor grad krever at kunden begrenser deres brikkedesign til å passe et begrenset utvalg av «one-size-fits-all», standard analoge IP-produkter.

Med den ferske finansieringen på plass, satser selskapet på å vokse fra 100 til 200 ansatte i løpet av 12 måneder.

Deler av finansieringen vil bli anvendt for teknologiutvikling, for å ytterligere forbedre prosesstøtten og øke bredden av analoge IP som støttes.

IP fra Agile Analog IP skal allerede være kompatibel med nesten alle analoge CMOS-prosesser, inkludert avanserte FINFET-prosesser, og vil også utvide antallet silisiumsmier som støttes. Blant IP som allerede støttes finner vi sikkerhet, dataomforming, effektstyring, lyd, signalprosessering og timing – og mer vil komme til, heter det i en pressemelding. 

Powered by Labrador CMS