Analog IP for enhver prosess - Elektronikknett
Agile Analog

Analog IP for enhver prosess

Britiske Agile Analog har utviklet en smieuavhengig teknologi for analog IP. Etter finansieringsrunde går de nå globalt.

Agile Analog, en relativt fersk leverandør av konfigurerbare, prosessagnostiske analoge IP-byggeblokker, har nettopp fått 19 millioner USD i ekstra finansiering som gjør det mulig for selskapet å gå globalt, inkludert å åpne avdelinger i USA og Asia. Det åpner et banebrytende potensiale, mener selskapet.  

Under mottoet «Analog IP the way you want it» skal Agile Analog gjøre det mulig for ASIC- eller SoC-produsenter å konfigurere analog IP til å passe deres applikasjoner og valgte silisiumprosess. Dette i kontrast til et marked med eksisterende tilbud som i stor grad krever at kunden begrenser deres brikkedesign til å passe et begrenset utvalg av «one-size-fits-all», standard analoge IP-produkter.

Med den ferske finansieringen på plass, satser selskapet på å vokse fra 100 til 200 ansatte i løpet av 12 måneder.

Deler av finansieringen vil bli anvendt for teknologiutvikling, for å ytterligere forbedre prosesstøtten og øke bredden av analoge IP som støttes.

IP fra Agile Analog IP skal allerede være kompatibel med nesten alle analoge CMOS-prosesser, inkludert avanserte FINFET-prosesser, og vil også utvide antallet silisiumsmier som støttes. Blant IP som allerede støttes finner vi sikkerhet, dataomforming, effektstyring, lyd, signalprosessering og timing – og mer vil komme til, heter det i en pressemelding. 

Kommentarer