2 W overflatemonterte DC-DC - Elektronikknett
MUR523-MGJ2

2 W overflatemonterte DC-DC

Nye overflatemonterte (OFM) DC-DC omformere med bipolare utganger optimaliserte for høyspennings gatedriverapplikasjoner.

Murata har utvidet sin portefølje av kraftløsninger med en ny serie overflatemonterte  DC-DC omformere.

De lette enhetene i den nye MGJ2-serien består av 9 ulike modeller, hver med 2 W effekt og levert i en kompakt lavprofil formfaktor som måler 19,49 x 14,99 x 4,39 mm.

De er tenkt brukt sammen med IGBT og SiC-baserte MOSFET høyspennings gatedrivere i applikasjoner innen industri, fornybar energi og mobilitet. Det kan f.eks. være industrielle motorstyringer, frekvensomformere for sol- og vindenergi, avbruddsfri srømforsyninger og hurtigladestasjoner for elbiler. 

Omformerne er tilgjengelig i versjoner med innganger som anvender de vanlige 5 V (under utvikling), 12 V og 15 V spenningene, og tilbyr henholdsvis +15V/-5V, +15V/-9V og +20V/-5V bipolare utganger.

Isolasjonskapasitansen er oppgitt til kun 3 pF (typisk), noe som skal bidra til å håndtere kopling av transienter over isolasjonsbarrieren, og hindre at det oppstår EMI-problemer grunnet sirkulerende strømmer generert av høyfrekvente signaler.  

MGJ2-enhetene har også en kontinuerlig barriere som skal kunne motstå spenninger opp til 2,5 kV (skal også være testet til å tåle 5,7 kV DC over en periode på 1 minutt). Et utvidet driftstemperaturområde på -40˚C til +100˚C støttes.

Samsvar med UL62368 (for 250 VAC forsterket isolasjon) er på plass, mens sertifisering etter ANSI/AAMI ES60601-1 skal være underveis.