Nytt scoop for FPGA-forum - Elektronikknett
fpga-forum

Nytt scoop for FPGA-forum

Selveste Clive «Max» Maxfield skal holde åpningsforedraget under utviklerkonferansen FPGA-forum i februar neste år – det blir garantert spennende.

Clive Max Maxfield Clive Maxfield

Clive Maxfield har en høy stjerne innen elektronikkdesign- og spesielt FPGA-miljøet, og er en ettertraktet spaltist og foredragsholder verden rundt med sin kunnskap, humor og særegne formidlingsevne.

For ti år siden besøkte han Norge for første gang og holdt også da åpningsforedraget på FPGA-forum, etter sigende med en av de beste poengscorene fra tilhørerne noensinne.

– Programkomitéen for FPGA-forum ønsket å ha en spesielt bra Opening Keynote i 2022 siden vi måtte ta en pause i 2021. Dermed var valget veldig enkelt for oss, og heldigvis takket han ja, sier Espen Tallaksen, EmLogic, på vegne av komitéen.

– At det er 10 år siden han var her sist er jo også litt artig oppi det hele, legger han til. – Vi gleder oss til å se og høre ham igjen og tror dette igjen kan bli en av de beste "opening keynotes" på FPGA-forum gjennom tidene, fremholder Tallaksen.

Maxfield har selv omtalt hendelsen her.