Nytt scoop for FPGA-forum

Selveste Clive «Max» Maxfield skal holde åpningsforedraget under utviklerkonferansen FPGA-forum i februar neste år – det blir garantert spennende.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre


Clive Maxfield har en høy stjerne innen elektronikkdesign- og spesielt FPGA-miljøet, og er en ettertraktet spaltist og foredragsholder verden rundt med sin kunnskap, humor og særegne formidlingsevne.

Clive Maxfield

For ti år siden besøkte han Norge for første gang og holdt også da åpningsforedraget på FPGA-forum, etter sigende med en av de beste poengscorene fra tilhørerne noensinne.

– Programkomitéen for FPGA-forum ønsket å ha en spesielt bra Opening Keynote i 2022 siden vi måtte ta en pause i 2021. Dermed var valget veldig enkelt for oss, og heldigvis takket han ja, sier Espen Tallaksen, EmLogic, på vegne av komitéen.

– At det er 10 år siden han var her sist er jo også litt artig oppi det hele, legger han til. – Vi gleder oss til å se og høre ham igjen og tror dette igjen kan bli en av de beste "opening keynotes" på FPGA-forum gjennom tidene, fremholder Tallaksen.

Maxfield har selv omtalt hendelsen her.

Powered by Labrador CMS