NORBIT og Nordic Semiconductor inngår IoT-avtale - Elektronikknett
iot-illustrasjon

NORBIT og Nordic Semiconductor inngår IoT-avtale

NORBIT melder i dag at de har signert en «Partner Program»-avtale med Nordic Semiconductor. Avtalen handler om å utforske felles muligheter knyttet til IoT.

– Med denne avtalen har vi en sterk partner for å henvise eksisterende og potensielle kunder som leter etter hjelp til å realisere IoT-produkter og løsninger. NORBIT har egen tverrfaglig FoU og produksjon i verdensklasse og lang erfaring med å jobbe med trådløs teknologi, tilpassede integrerte antenner, innebygd programvare og enheter med lavere effekt, sier Magnus Pedersen, salgsdirektør i EMEA for Nordic Semiconductor i en pressemelding.

Per-Jorgen-Weisethaunet Per Jørgen Weisethaunet, NORBIT.

– Å formalisere en partnerprogramavtale med Nordic Semiconductor er en murstein når man bygger et nytt undersegment basert på utvalgte IoT/5G-nisjeapplikasjoner. Nordic Semiconductor er en første motor i trådløse løsninger med lavt strømforbruk både på lavenergi Bluetooth og -IoT. Vi kan ta stilling mellom sluttkunder med et spesifikt produktbehov og Nordic Semiconductor som leverandør av kjernehalvledere, sier Per Jørgen Weisethaunet, administrerende direktør i NORBIT.

– IoT muliggjør effektiv digitalisering i nesten alle forretningsvertikaler. Vi har identifisert sporing og overvåking av kjøretøyer og eiendeler som en god forlengelse av ITS-virksomheten. I tillegg ser vi vertikaler der vi kan fungere som en teknologi- og produksjonspartner for andre selskaper som er klare til å bringe IoT inn i sine kjernedomener. Vi tror at denne partneravtalen med Nordic Semiconductor kan støtte etableringen av nye forretningsforhold, og vi er klare til å utforske felles muligheter med disse kundene, legger han til.

Les også: Har doblet kapasiteten (Elektronikk eMagasin)

Kommentarer