IPAS fusjoneres inn i CTM Lyng - Elektronikknett
ctmlyng-ipas web
Lys og styring: Med både dimmere og lyskilder, blir CTM Lyng en komplett belysningsleverandør.

IPAS fusjoneres inn i CTM Lyng

Når belysningsleverandøren IPAS AS blir en del av CTM Lyng AS, blir det trønderske selskapet en komplett leverandør av energismarte belysningsløsninger og lysstyring.

Siden 2002 har det norske selskapet IPAS levert belysningsprodukter til det profesjonelle markedet innen bolig, næring og industri. Fra sitt lager og hovedkontor i Trondheim, har IPAS blitt kjent som en solid leverandør med kvalitetsprodukter og god leveringsdyktighet til hele landet, gjennom et veletablert salgs- og distribusjonsnett.

Siden 2018 har IPAS vært en del av industrikonsernet AddTech - og innen kort tid vil IPAS fusjoneres med sitt trønderske søsterselskap CTM Lyng, opplyser sistnevnte i en pressemelding i dag.

Opplagte synergier
vidar-terje IPAS + CTM LYNG: Vidar Løw-Owesen fra IPAS blir kollega med Terje Lillemo fra CTM Lyng.

Daglig leder i IPAS, Vidar Løw-Owesen, mener fusjonen ganske umiddelbart vil styrke konkurransekraften til begge parter. – Med vår erfaring og kompetanse på lyskilder og CTM Lyng sine unike løsninger innen smarthus og lysstyring, er dette en sammenslåing som vil gjøre oss i stand til å tilby komplette systemer for energieffektiv belysning og styring i bygg og boliger i hele vårt nordiske nedslagsfelt.

IPAS-sjefen vil gå inn som avdelingsleder for belysning, som IPAS tar med seg inn i CTM Lyng.

Store ambisjoner

Terje Lillemo, som er administrerende direktør i CTM Lyng, vil med fusjonen få 10 nye ansatte med seg fra IPAS. Han er tydelig på at dette blir et viktig steg i selskapets ambisiøse vekststrategi i årene fremover. – Med IPAS-gjengen med på laget, kommer vi til å ta et kvantesprang når det gjelder målet om å være en ledende produsent og leverandør av norske kvalitetsprodukter. Bransjen kommer til å merke at vi har gått opp noen nummer i skostørrelse når vi nå angriper markedet som en mer komplett leverandør.

Lillemo kan opplyse om at fusjonen ikke vil føre til noen umiddelbare organisasjonsendringer, og at en eventuell samlokalisering av de to selskapene vil skje i løpet av året. Samtidig lover han at de har flere "skikkelig spennende" prosjekter på gang!

Kommentarer