AC-DC strømforsyning som ikke trenger nøytral - Elektronikknett
XP HPL5K0

AC-DC strømforsyning som ikke trenger nøytral

XP Power lanserer et tillegg til høyeffekt-serien av digitale programmerbare 3-fase 5kW AC-DC strømforsyninger med fleksibel drift og ukompliserte krav til lavlinjespenning.

Den nye serien skal være egnet for en rekke bransjer, inkludert utstyrsprodusenter innen industriell elektronikk, prosesskontroll, halvlederproduksjon, medisinsk utstyr, LED-belysning, vannbehandling og test/innbrenning.

Den nye HPL5K0-serien tilbyr både konstant spenning og konstant strømdrift, sammen med fleksibiliteten og brukerkonfigurerbarheten som trengs for applikasjoner som LED herding og oppvarming, 2D og 3D printing, batterilading og simulering, lasere, motorstyring og vannbehandling.

Serien har ytelsen til en 3-fase (3 leder + jord) strømforsyning uten behov for en nøytral tilkobling, noe som ofte ikke er tilgjengelig i industrielle anlegg. Inngangsområdet er på 180VAC til 264VAC, noe som fjerner behovet for dyre anleggsoppgraderinger som ofte er nødvendige for applikasjoner med høy effekt.

De tre enhetene i serien tilbyr justerbare utgangsspenninger på 60VDC, 100VDC og 200VDC, samt en 5V/2A standby-utgang. Funksjoner som remote on/off, remote sense og power OK er inkludert på alle enhetene.

Fleksibiliteten er ivaretatt med en innebygd digital kontroller og flere digitale grensesnitt, med I2C PMBus, RS485 og CANopen innebygd, samt RS232 eller UART tilgjengelig som tilleggsutstyr. Den digitale kontrolleren gjør det mulig å konfigurere (og, om nødvendig, re-konfigurere) strømforsyningen via et grafisk brukergrensesnitt uten behov for maskinvareendringer.

Tross høy effekt og avanserte kontrollere, er HPL5K0 en kompakt enhet som måler 127,0 mm x 127,0 mm x 330,2 mm.

For applikasjoner med høyere effekt eller høyere spenning over 30kW og opptil 400 VDC kan HPL5K0 drives i en parallell- eller seriekonfigurasjon med aktiv strømdeling.

Kommentarer