Eksempel på 3D-printing der produktet er klart for montering av komponenter. (Foto: youtube)

smartTec Nordic har ingått avtale med Nano Dimension

Nano Dimension Ltd. som blant annet leverer utstyr for additiv produksjon (3D-print), har signert en avtale med danske smartTec Nordic AS. Selskapet skal representere Nano Dimension i Norden ved å markedsføre 3D-produksjonsmaskiner for elektronikk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

 

DragonFly LDM

Lights-Out Digital Manufacturing (LDM) er en produksjonsteknologi der systemer kjører med lite eller ingen inngrep, døgnet rundt. Når det gjelder additiv produksjon, betyr LDM at brukere av DragonFly 3D-printer kan «skrive ut» fungerende elektroniske kretser raskere, og utvide DragonFlys prototypingegenskaper utover prototyping. Det er mulig både å 3D-printe engangsprototyper og produsere trykt elektronikk i mindre volum.

DragonFly LDM har fått flere forbedringer som inkluderer nytt avansert skriverhode, programvareadministrasjonsalgoritmer og automatisk selvrensing av skrivehodene med noen få timers mellomrom. Det nye systemet er utstyrt med sanntids automatiske materialovervåkingsfunksjoner som sikrer maksimal kjøretid, optimalisering av total utstyrseffektivitet (OEE) og betydelig forbedret arbeidsflyt og produksjonsprosesser, heter det i en melding fra smarTec Nordic.

En video som viser noe av det som kan 3D-printes:

Powered by Labrador CMS