Utviklingsutfordring for en god sak - Elektronikknett
designforcause-2021

Utviklingsutfordring for en god sak

element14 Community lanserer «Design For A Cause». Sammen med Arduino får medlemmene i nettsamfunnet element14 sjansen til å lage løsninger for å hjelpe til i en global katastrofe

Medlemmer oppfordres til å tenke utenfor boksen og dele ideer som potensielt kan brukes til å bekjempe alt fra global tørke og flom, til sult eller til og med komplikasjoner fra langvarige COVID-19 symptomer eller andre store globale problemer.

– Ettersom overskriftene fortsetter å fokusere på katastrofer som vår verden står overfor, er vi glade for å kunne tilby medlemmene i samfunnet sjansen til å jobbe mot å finne løsninger og bygge noe som kan ha en positiv innvirkning, sier Dianne Kibbey, leder for fellesskap og sosiale medier i element14. – Vi håper denne designutfordringen vil inspirere medlemmene til å presse seg kreativt og utvikle noe som kan være til nytte for mennesker i nød.

Arduino leverer 50 utvalgte medlemmer en gratis Arduino Nano 33 IoT for å hjelpe dem med å bygge designene sine. Arduino Nano 33 IoT er et dobbelt prosessorkort som er laget for å være en praktisk løsning for de som ønsker å legge til Wi-Fi-tilkobling til prosjektene sine.

Enhver innsending som hjelper til med å støtte en sak og bruker Arduino Nano 33 IoT som en del av designet, er kvalifisert til å delta i denne utfordringen. Potensielle prosjekter kan omfatte:

  • Mikroplast overvåkingsbøye
  • Åpen kildekode sikkerhetssystem
  • Mobilt kjøleskap for vaksinedistribusjon
  • Skadedyrkontrollsystem
  • Hjelpemidler til de med langvarige COVID-19 symptomer
  • Tryggere matlaging for personer med synshemming
  • Mobilitetshjelpemidler
  • Åpen kildekode for et sett for elektrisk rullestolkonvertering

Deltakerne kan søke om å få gratis Arduino Nano 33 IoT online frem til 1. februar. Disse sponsede utfordrerne vil bli kunngjort 8. februar, med prosjekter som har frist 19. april. Sponsede deltakere vil være pålagt å blogge gjennom hele prosessen, inkludert publisering av den endelige koden og designene for prosjektene på nettstedet element14.com.

Hovedprisvinneren vil motta en Creality CR10-S 3D-skriver fra Farnell, en 64 GB iPad Air med WiFi, og vil få 500 dollar donert til veldedigheten du ønsker. Nummer to vil motta en 64 GB iPad Air med WiFi og 250 dollar donert til veldedighetsorganisasjonen etter eget valg. De som fullfører utfordringen og følger deltakelseskravene, vil motta et digitalt lommemultimeter. Vinnerne vil bli kunngjort 3. mai.

Hvis du vil vite mer, gå til element14.com.

Kommentarer