Spår viktigheten av IoT i 2021 - Elektronikknett
iot

Spår viktigheten av IoT i 2021

Den siste utgaven av Telenor Connexions IoT Predictions Report, utgitt i dag 21. januar, fremhever den viktige rollen IoT spiller for å styrke virksomhetenes forsyningskjeder.

2021-utgaven av Telenor Connexions årlige prognosesrapport kommer etter et tøft år for næringslivet og samfunnet forårsaket av covid-19-pandemien, med forstyrrelser som var uventede og vidtrekkende. Bedrifter har møtt enestående utfordringer som har fått fart på behovet for digital transformasjon i mange bransjer.

I rapporten forutsier Telenor Connexion de voksende behovene og utfordringene som bedriftene står overfor i sine forsyningskjeder og fremhever hvordan IoT-løsninger vil bidra til å transformere og forbedre globale forsyningskjeder. Den presenterer også en rekke bedrifter som leder an med å ta i bruk IoT og som har fått en betydelig fordel over sine konkurrenter.

Høydepunkter
IoT Predictions Report 2021 gir en oversikt over behov og utfordringer som bedrifter står overfor i sine forsyningskjeder, og hvordan IoT-løsninger vil bidra til å transformere og forbedre globale forsyningskjeder de neste årene. Den adresserer mange viktige spørsmål og emner, inkludert:

  • Hvorfor globale forsyningskjeder er under press for å transformere
  • Hvordan IoT-løsninger vil styrke virksomhetenes forsyningskjeder
  • Presenterer eksempler der IoT bidrar til smart logistikksporing, neste generasjons farmasøytiske forsyningskjeder og globale flåtestyringsløsninger fra Sony, M2Cloud og Mix Telematics

IoT Predictions Report 2021 ble utført av Northstream, en del av Accenture, på vegne av Telenor Connexion.

Rapporten kan lastes ned her (krever registrering)

Kommentarer