Scanmatic skifter navn til Volue Industrial IoT - Elektronikknett
scanmatic-samferdsel
Arkivfoto

Scanmatic skifter navn til Volue Industrial IoT

I en epost til kunder og forbindelser melder Scanmatic at de nå skifter navn til Volue Industrial IoT. Årsaken er at Scanmatic i mars i fjor ble en del av det nyetablerte teknologikonsernet Volue sammen med søsterselskapene Powel, Wattsight og Markedskraft.

«Vi er nå klare for det neste logiske steget for Volue som innebærer full integrasjon av gruppen under ett felles merkenavn og identitet,» heter det blant annen i meldingen.

Volues ambisjon er å lede an i utviklingen av digitalisering, automasjon og beslutningsstøtte for robuste, sikre og bærekraftige løsninger for produksjon, distribusjon og utnyttelse av energi.

Endringen skjer i løpet av januar og produkter og tjenester vil man finne på den nye nettsiden volue.com hvor alt som tidligere var tilgjengelig på scanmatic.no finnes under linken Industrial IoT. I en overgangsperiode vil også scanmatic.no være tilgjengelig som direkte inngang til Industrial IoT under volue.com.

I tillegg til å ta posisjon i den grønne transisjonen i energisegmentet vil Volue Industrial IoT (Scanmatic) videreføre og videreutvikle aktivitet og engasjement i segmentene offshore, forsvar og samferdsel. Volue Industrial IoT AS vil være den samme juridiske enhet som Scanmatic AS med samme organisasjonsnummer, kontaktpersoner og øvrige ansatte.

Kommentarer