Arkivfoto

Scanmatic skifter navn til Volue Industrial IoT

I en epost til kunder og forbindelser melder Scanmatic at de nå skifter navn til Volue Industrial IoT. Årsaken er at Scanmatic i mars i fjor ble en del av det nyetablerte teknologikonsernet Volue sammen med søsterselskapene Powel, Wattsight og Markedskraft.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

«Vi er nå klare for det neste logiske steget for Volue som innebærer full integrasjon av gruppen under ett felles merkenavn og identitet,» heter det blant annen i meldingen.

Volues ambisjon er å lede an i utviklingen av digitalisering, automasjon og beslutningsstøtte for robuste, sikre og bærekraftige løsninger for produksjon, distribusjon og utnyttelse av energi.

Endringen skjer i løpet av januar og produkter og tjenester vil man finne på den nye nettsiden volue.com hvor alt som tidligere var tilgjengelig på scanmatic.no finnes under linken Industrial IoT. I en overgangsperiode vil også scanmatic.no være tilgjengelig som direkte inngang til Industrial IoT under volue.com.

I tillegg til å ta posisjon i den grønne transisjonen i energisegmentet vil Volue Industrial IoT (Scanmatic) videreføre og videreutvikle aktivitet og engasjement i segmentene offshore, forsvar og samferdsel. Volue Industrial IoT AS vil være den samme juridiske enhet som Scanmatic AS med samme organisasjonsnummer, kontaktpersoner og øvrige ansatte.

Powered by Labrador CMS