Rockwell Automation og JFKnudtzen inngår samarbeid - Elektronikknett
Rockwell_JFK
Illustrasjonsfoto: Rockwell Automation

Rockwell Automation og JFKnudtzen inngår samarbeid

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge.

Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley og FactoryTalk InnovationSuite med varemerket PTC i spissen.

JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet.

– Samarbeidet med Rockwell Automation er en av våre største satsninger fremover. Sammen med fortsatt utvikling av samarbeidet med Weidmüller og en større satsning på konseptet merking, vil dette være våre store vekstområder de neste årene, noe vi tror kundene våre vil verdsette, sier Petter Kleven, salgsdirektør hos JFKnudtzen. – Ved å bli en partner for Rockwell Automation i Norge, forsterkes vår markedsposisjon innenfor området automatisering

JFKnudtzen vil tilby løsninger, kompetanse og distribusjon til norske kunder. Produktene vil lagerføres på Nesbru i Asker, og etter hvert vil produktene bli tilgjengelig i selskapets nettbutikk.

Rockwells løsninger som The Connected Enterprise, Digital Transformation, Industrial Automation and Control, Industrial Networks, Safety Solutions er noen av områdene som løpende vil bli lansert gjennom JFKnudtzen.

Kommentarer