Receiver-ordre til Kitron - Elektronikknett
F35+Ligtning

Receiver-ordre til Kitron

Kitron har fått en ordre fra Northrop Grumman for produksjon av en modul for radarsystemet til kampflyet F-35, som er utviklet av Northrop Grumman.

Kontrakten for modulen, intermediate frequency (IF) receiver, ble tildelt etter en konkurranse basert på beste verdi og dekker produksjonsserie 15. Verdien av ordren er 10 millioner kroner.

Hans-_Petter_Thomassen_MG_1528_darkerv2_web Hans Petter Thomassen, administrerende direktør i Kitron Norge.

– Denne ordren er den første tildelingen i henhold til den langsiktige leverandøravtalen som ble annonsert 31. mars 2016 med en verdi på 500 millioner kroner gjennom avtalens forventede løpetid. Denne milepælen er nådd takket være den sterke kompetansen i Kitrons prototype- og utviklingsteam og bekrefter at Kitron har kapasitet til å gjennomføre komplekse høynivå sammenstillinger. For å kvalifisere seg for denne produksjonsserien utviklet Kitron avansert testutstyr. Vi forventer at tildelingen av produksjonsserie 15 er den første av mange fremtidige serier som blir produsert av Kitron og at dette posisjonerer oss som leverandør for Joint Strike Fighter-programmet, sier Hans Petter Thomassen, administrerende direktør i Kitron Norge.

Kommentarer