Recab investerer i FPGA- og ASIC-design - Elektronikknett
Recab-ill

Recab investerer i FPGA- og ASIC-design

Recab har kjøpt svenske Synective Labs, spesialist på programvaredesign innen FPGA- og ASIC. Selskapet blir en del av Recab Group som et datterselskap.

Det går raskt mot høyytelses databehandling innen innvevde systemer, noe som muliggjør maskinlæring og kunstig intelligens på kanten. Og GPU, FPGA eller ASIC er en nøkkelfaktor i krevende bilde- og signalbehandlingssystemer. Synergiene mellom Recab og Synective Labs vil styrke Recab Groups mulighet til å levere nøkkelferdige innvevde løsninger for fremtiden, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Synective Labs’ kompetanse innen FPGA-design, algoritmer for bilde- og signalbehandling, maskinlæring og kunstig intelligens, utfyller Recabs erfaring innen industriell automatisering, sensorer, visjon, datamaskin og kommunikasjonssystemer for ekstreme miljøer og krevende applikasjoner, sier Carolin Burlin administrerende direktør i Recab, i en kommentar.

– Samarbeidet med Recab og Addtech Group gir Synective Labs tilgang til nye markeder og sluttkunder, men enda mer spennende muligheten til å jobbe i nye team og flere disipliner, sier Niklas Ljung, administrerende direktør for Synective Labs

Synective Labs vil operere som en uavhengig enhet i gruppen, og fortsatt jobbe med eksisterende kunder og partnere.

Kommentarer