Nor-Shipping flyttes til neste år - Elektronikknett
nor-shipping2022

Nor-Shipping flyttes til neste år

Messen og konferansen Nor-Shipping utsetter det planlagte utstillings- og aktivitetsprogrammet for juni 2021, og skyver arrangementet til 10.-13. Januar 2022.

Stilt overfor muligheten for en nedskalert, sosialt distansert utstilling på grunn av til den pågående koronaviruspandemien, har Nor-Shipping valgt å flytte arrangementet for å beholde sin «personlighet og innvirkning».

Nor-Shipping 2019 var den mest vellykkede arrangementuka i sin 50 år lange historie. Det var mer enn 50000 deltakere (en økning på 34% i forhold til 2017), fra over 85 nasjoner, på hovedutstillingshallene i Lillestrøm og på arenaer i hele Oslo-området. Under de nåværende omstendighetene kunne det planlagte 2021-programmet imidlertid ikke ha gitt samme bransjepåvirkning, erfaring og verdi, opplyser Nor-Shippings Karen Algaard og Per Martin Tanggaard.

Beslutningen er tatt i samråd med alle Nor-Shipping-partnere og en rekke utstillere, som overveiende støttet utsettelsen for å beholde den personlige kontakten mellom deltakerne. Av de som ble spurt var over 90% av utstillerne for endringen, og mange sa at enhver deltakelse i et sommer kunne blitt utfordrende. 100% av partnerne støttet avgjørelsen. Det ble også bemerket at muligheten til å tilby en «en gang i livet» norsk vinteropplevelse kan bli et betydelig trekkplaster for deltakerne, samt en mulighet til å skreddersy minneverdige utstillingsstander og aktiviteter.

Nor-Shipping jobber for tiden med flere digitale initiativer som vil bli arrangert i løpet av 2021. Ytterligere detaljer om disse, og 2022-arrangementet, vil bli offentliggjort i nær fremtid, heter det fra arrangøren.

Kommentarer