Jakter på norske teknologi-startups - Elektronikknett
forward-thinker-award

Jakter på norske teknologi-startups

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro satser på mange norske deltagere når førsteprisen dobles og gründer-konkurransen flytter seg fra Las Vegas til internett.

Trend Micro arrangerer Forward Thinker-konkurransen for fjerde året på rad. Konkurransen, som tidligere har blitt arrangert under Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, er nå åpen og tilgjengelig globalt for alle teknologi-gründere.

Konkurransen er utviklet og drevet av Trend Micro sin venturekapital-partner og formålet er å finne og hjelpe morgendagens gründerstjerner til å lykkes med sine teknologiske og innovative ideer.

– Teknologiinnovasjon er helt avgjørende for å redde verden, både økonomisk etter at vi har lagt Covid-19 bak oss, men også miljømessig i årene som kommer. Forward Thinker-prisen har aldri vært mer relevant og viktig enn den er nå i år.

Nå som CES har flyttet seg fra Las Vegas til internett, håper jeg vi vil se langt flere teknologi-gründere fra Norge som vil melde seg på i konkurransen om å vinne viktig startup-kapital og internasjonal oppmerksomhet, oppfordrer Trend Micros norske kommunikasjonssjef, Karianne Myrvold.

Fristen for å melde seg på i konkurransen er 10. februar. 22. februar vil fire finalister bli invitert til å legge frem deres ide. Det vil skje 10. mars fremfor et dommerpanel som vil dele ut 20.000 USD til vinneren og 10.000 USD til andreplassen.

Tidligere paneldeltakere har kommet fra investorer som Microsoft, Propel Venture Partners, 500 Startups, HAX og BDC.

Konkurransen er åpen for alle. Gründerne må blant annet sende inn en 60-sekunders video og en presentasjon (PDF/Powerpoint) for å delta.

Påmelding: Forward Thinker Award.

Kommentarer