Industriell strømforsyning

TPS-serien fra TDK-Lambda har fått et tilskudd, en 48V, 83,3A 4kW strømforsyning.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

TPS4000-48 opererer fra en industriell trefase-inngang. Den kan kjøres automatisk fra 400, 440 eller 480Vac nominelle delta- eller WYE-innganger, uten ledningsendringer eller behov for store step-down-transformatorer. Strømforsyningen i industriell kvalitet er ideell for bruk i et stort antall applikasjoner, inkludert test- og måleutstyr, halvlederproduksjon, additivproduksjon, skrivere, laserskjæring og RF-effektforsterkere.

Som standard har TPS4000-serien programmering av utgangsspenning og strøm, AC-feil, DC-god og varsling av fasedropp, konfigurerbar fjernkontroll på/av, 12V 0,3A standby-spenning og et PMBus-grensesnitt. Ved hjelp grensesnittet kan utgangsspenning og strøm, intern temperatur, statussignaler og viftehastighet fjernovervåkes. PMBus kan også programmere utgangsspenning, overstrømgrense og fjernkontrollen på/av. Utgangsspenningen er justerbar fra 38,4 - 58V og strømgrensepunktet med 70-105% ved bruk av frontpanelpotentiometre eller en analog 0-5Vdc-spenning. For å lette enkel parallell drift av opptil 8 enheter – for redundante eller høyere strømkrav – er en intern ORing FET inkludert.

Uten samleskinner, måler enheten 107 x 84,4 x 335 mm, noe som gjør den egnet for 2U-hyllesystemer.

Vekten er 4 kg og den har en typisk effektivitet på 92%. TPS kan starte opp ved -40°C, operere ved full belastning i omgivelsestemperaturer på -10°C til + 50°C, og levere 55% belastning ved 70°C. Den temperaturregulerte kjøleviften med variabel hastighet reduserer akustisk støy og inntrengning av forurensninger. Strømforsyningen har 3kVac-inngang til utgang, 2kVac-inngang til jord og 500Vdc-utgang til jordisolasjon.

Powered by Labrador CMS