Elektrokjeden Power skal selge solceller - Elektronikknett
power-solceller

Elektrokjeden Power skal selge solceller

Solcelle-samarbeid med Fjordkraft og Solcellespesialisten gir nytt marked for elektrokjeden.

– Kundene våre etterspør dette, og da er vår jobb å tilby det på en enkel måte, sier Anders Nilsen, adm. dir. i Power Norge.

Han snakker om solceller og muligheten til å produsere sin egen strøm. I samarbeid med Fjordkraft og Solcellespesialisten skal Power nå gjøre det mulig for enda flere å kunne produsere grønn strøm hjemme.

Powers kunder vil nå kunne kjøpe en totalpakke som inkluderer en skreddersydd strømavtale for solcelle og egenprodusert energi, montering - og ikke minst muligheten til å ta panelene i øyesyn i utvalgte butikker før kjøp.

– Investeringen i private solcellepanel vil kunne tjene seg inn, og som lavprisaktør i elektrobransjen er det veldig gøy for oss å tilby produkter og tjenester som kundene sparer penger på, samtidig som de er bærekraftige, sier Nilsen.

Konserndirektør for privatmarkedet i Fjordkraft, Christian Kalvenes, er glad for at flere i Norge nå får muligheten til å se solcellepanelene i butikk.

– Samarbeidet med Power styrker distribusjonen vår og vil forhåpentligvis øke interessen for egenprodusert energi. Det er fortsatt mange kunder som ønsker å se produktet i butikk før et eventuelt kjøp, og den muligheten får de nå, sier han.

– Solkunder kan følge egen strømproduksjon i Fjordkraft-appen og spare eventuell overskuddsproduksjon på en solkonto. Det vil si at strøm produsert i sommerhalvåret kan brukes om vinteren, når egenproduksjonen faller og strømprisen stiger.

En normal husholdning vil tjene inn investeringen i løpet av panelenes varighet, og med en levetid på minst 30 år vil solcellene gi grønn energi til private husholdninger i mange år.

– Med støtte fra Enova, og gode løsninger for finansiering, kan vi tilby en totalpakke til kundene våre. Siden dette er en såpass stor investering, tror vi det er verdifullt at kundene kan komme og se panelene i butikkene våre, og snakke med våre kursede medarbeidere som kan skreddersy løsningene for den enkelte kunden, sier Powers Anders Nilsen.

Utrullingen i Power-butikkene er nå i gang.

Kommentarer