Sterkt år for EK Power Solutions - Elektronikknett
Vidar Vernoe
Vidar Wernöe i EK Power Solutions kan se tilbake på et rekordår, tross et tøft koronaår.

Sterkt år for EK Power Solutions

Til tross for det tøffe koronaåret 2020 endte resultatet med en rekordomsetning på litt over 41 millioner SEK og en vekst på over 30 prosent. Totalt har selskapet hatt en vekst på over 60 prosent de siste tre årene.

– I 2020 jobbet vi med flere store nordiske prosjekter, blant annet innen jernbane, miljøteknologi, industri, forsvars- og luftfartsindustri. Totalt har vi hatt oppdrag fra 43 forskjellige selskaper, og til tross for koronaåret, for oss ni helt nye kunder. Bare de siste tre årene har vi fullført oppdrag for over hundre selskaper. Dette styrker vår posisjon som Nordens ledende designhus innen kraftelektronikk, sier Vidar Wernöe, administrerende direktør i EK Power Solutions AB.

– I 2021 har vi ambisjonen om å fortsette vår vekstreise. Vi har en veldig god ordreinngang og ser at våre ferdigheter og ekspertteam er etterspurt. Derfor fortsetter vi å søke etter flere dyktige designere – helst med erfaring innen innebygd og elektrisk motorstyring.

Som en del av investeringen fremover vil morselskapet til EK Power Solutions skifte navn til EK Power Group. I det kommende året lover selskapet å komme med flere nyheter som gjenspeiler investeringer fremover.

Kommentarer