Mycronic fornyer MYTower - Elektronikknett
mycronic mytower

Mycronic fornyer MYTower

Mycronic utvider porteføljen av intelligente komponentlagringssystemer med høyere kapasitet og større fleksibilitet. To nye modeller i MYTower-serien av lagringssystemer nær produksjonen inkluderer en plattform med automatisk lagring av opptil tusen komponentruller per kvadratmeter gulvflate.

Mycronics originale SMD Tower, introdusert for mer enn ti år siden, var banebrytende for en ny kategori med lagringssystemer som effektiviserte lagerstyring og materialhåndtering. I årene siden har mer enn 1500 SMD Tower-systemer blitt installert.

Denne forrige produktserien, bestående av fire SMD Tower-modeller, vil nå utvides med to nye modeller med høy kapasitet og en valgfri «dual-terminal design» for å danne den nye MYTower-serien.

mycronic mytower full MYTower kommer i ny versjon med større kapasitet.

De to nyeste MYTower-modellene gir opptil dobbelt lagringskapasitet sammenlignet med forgjengerne i samme høyde. MYTower 6X-toppmodellen kan for eksempel lagre komponentruller med opptil 2468 stk med diameter på 7 tommer. Fotavtrykket er på beskjedne 1,95 kvadratmeter.

MYTower 5X og 6X benytter seg av et innovativt beholdningssystem bestående av fire roterende kolonner, som hver kan inneholde fem posisjoner for 7-tommers ruller. Ytterligere to posisjoner kan brukes til 15-tommers magasiner eller et allsidig utvalg av alternativer for komponentskuffer og ruller av andre størrelser. I tillegg til kapasitetsøkningen, har systemet alle de samme fordelene som andre MYTower- og SMD Tower-modeller, inkludert samme gjenfinningstid, automatisk registrering av alle lagerbevegelser og kontroll og overvåking av MSD-komponenter, samt sikker komponentlagring.

Alle modellene i serien inkluderer nå også en valgfri dual-terminal konfigurasjon som gir mer fleksibel lasting og lossing for flere ansatte eller robotbaserte systemer. De to terminalene gjør det mulig for en MYTower-linje å støtte dobbel tilgang til lagring for flere pick-and-place-linjer, eller å integrere robot- og lossesystemer på den ene siden mens operatørene fortsetter uavbrutt på den andre.

Kommentarer