Lanserer nytt 5G RF regulatorisk testsystem

Anritsu Corporation har lansert sin nye RF Regulatory Test System ME7803NR for testing av 5G-kommunikasjonssystemer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det nyutviklede RF Regulatory Test System ME7803NR bruker radiokommunikasjonstesteren MT8000A som en simulert 5G NR-basestasjon i kombinasjon med en spektrumanalysator og signalgenerator for å implementere ARIB/ETSI/FCC-kompatibel FR1 RF-tester. I tillegg til grafisk brukergrensesnitt har den også innebygde kalibreringsfunksjoner. Plattformen kan utføre støy- og falske tester, noe som er vanskelig for kundene å bygge sitt eget testmiljø.

ME7803NR gjør det enkelt å evaluere om RF-ytelsen til 5G-terminaler oppfyller myndighetskrav, og gjør et enkelt å evaluere om radiobølger blir brukt effektivt eller ikke.

Anritsu forventer at den nye ME7803NR vil spille en viktig rolle i distribusjonen av kommersielle 5G-mobilnettjenester ved å legge til rette for spredning av 5G-terminaler.

Det nye testsystemet støtter FR1 RF-samsvarstester for 5G NR-terminaler. Den brukes med radiokommunikasjonstest MT8000A som simulerer en 5G NR-basestasjon, radiokommunikasjonsanalysatoren MT8821C som fungerer som et LTE-anker, og har diverse annet testutstyr og dedikert programvare for å implementere den nødvendige 5G RF-reguleringen (ARIB/ETSI/FCC) Ved å bruke  5G NR Non-Standalone (NSA)-modus samtaleforbindelser.

Powered by Labrador CMS