Tilbyr kursing i elektronikkproduksjon

IPC lanserer nettkurs i elektronikksammenstilling for ferske ingeniører.  

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Ifølge standardiseringsorganisasjonen IPC er elektronikkproduksjon i rask vekst over hele verden. Mange selskaper ansetter ferske ingeniører og teknisk personell i ulike roller innen DFM, produkt, produksjon, prosess og kvalitet for å oppskalere kretskortproduksjonen, både for eksisterende og nye produkter.

IPC har i den anledning observert et behov for et «grunnleggende» kurs som kan gi nyansatte en praktisk forståelse av de ulike prosessene i elektronikkproduksjon.  

På denne bakgrunnen lanserer IPC nå “Electronics Assembly for Engineers” (EAE) som sitt nyeste tilbud innen opplæring av arbeidsstokken.                 

EAE starter med en introduksjon om kretskortproduksjon og -sammenstilling, og dekker så grunnleggende hullmontering, overflatemontering og kabelkonfeksjonering, og avslutter med en detaljert gjennomgang av viktige emner, slik som komponentgjenkjenning, tegninger og spesifikasjoner, håndlodding, konforme belegg, og kvalitetssikring.  

Studentene vil få et «IPC Certificate of Completion» etter at de har fullført de 24 timene med kursinnhold.                            

– Kvalitetsprodukter begynner med en godt trent arbeidsstokk. Det var denne enkle idéen som beveget IPC til å utvikle dette viktige programmet, i samarbeid med elektronikkindustrien, sier David Hernandez, leder for IPCs undervisningsgruppe. – Kombinasjonen av industriekspertise med vår nyskapende undervisningsmessige tilnærming gir meningsfylte læringsmuligheter for ingeniører, slik at de kan engasjere seg aktivt i innholdet, og mestre den kritiske kunnskapen som trengs for å lykkes raskt, uttaler han.

Mer om kurset finner du på www.ipc.org/education/electronics-assembly-engineers (ekstern lenke). Du kan også ta direkte kontakt med IPC for å be om en brosjyre eller pristilbud (begrenset periode).  

Powered by Labrador CMS