SEGGER-verktøy tilgjengelig for Linux - Elektronikknett
SEGGER-PR109_Linux-Studio web

SEGGER-verktøy tilgjengelig for Linux

SEGGERs nye Linux Studio innebærer at ett av markedets ledende utviklingsmiljø blir tilgjengelig for Linux-utviklere.

Linux Studio er et utviklingsmiljø som er spesielt utviklet for nativ vertsutvikling, og gjør egenskapene i SEGGERs topprangerte Embedded Studio IDE tilgjengelig for alle som utvikler Linux-baserte applikasjoner.

Med sitt Visual Studio-type brukergrensesnitt, kraftig prosjektstyring og integrerte kildenivå debugger, skal Linux Studio forenkle utvikling på Linux betraktelig.

Prosjektstyringen muliggjør klar organisering av alle prosjektressurser. Multiprosjekt løsninger kan holde alle deler av en applikasjon sammen, slik som en eksekverbar fil, ekstra biblioteker og ressurser.

Ved hjelp av innebygd fleksibilitet for byggekonfigurasjonene, kan et prosjekt bygges ikke bare i en debuggings- og publiseringskonfigurasjon, men også i konfigurasjoner for ulike varianter av en applikasjon.

Linux Studio inkluderer en integrert debugger for å debugge en applikasjon poå kildekodenivå.  Prosjekter kan debugges i samme miljø som de blir utviklet. Ekstra, dedikerte debuggingsvinduer skal gi all nødvendig informasjon og innsikt i systemet.  

– Det Embedded Studio betyr for fastvareutvikling, tilbyr Linux Studio til utvikling av vertsapplikasjoner: Ved å ivareta ett enkelt grensesnitt og miljø for alle prosjekter, øker Embedded Studio og Linux Studio produktiviteten, spesielt siden alle verktøy og ressurser er tilgjengelig for selv de største prosjektene innenfor en enkelt applikasjon, forklarer SEGGERs CEO, Ivo Geilenbruegge.

Mer her: https://www.segger.com/products/development-tools/linux-studio/