Lanserer IP- og NEMA-klassifiserte mikrodatasentre

Forhåndsintegrerte «edge computing»-systemer skal dekke behovene til Industri 4.0-applikasjoner ved å gjøre IT mer pålitelig på fabrikkgulvet. Schneider Electric lanserer nå ferdig integrerte systemer for bruk i industrielle IT-miljøer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

EcoStruxure Micro Data Center R-serien er IP- og NEMA-klassifiserte mikrodatasentre tilbyr en robust og rask løsning som bidrar til å administrere kantdatabehandlings-infrastruktur i krevende industri- og produksjonsmiljøer. Som en del av lanseringen blir seks nye modeller tilgjengelige i 16U-, 24U- og 42U-størrelser.

Mikrodatasenter-løsningene er konfigurerbare og forhåndspakkede med racksystemer som inkluderer strøm, kjøling, sikkerhet og administrasjon. De kan gi en besparelse på 40 prosent i feltteknologiske kostnader, få systemer til å nå markedet 20 prosent raskere og redusere vedlikeholdskostnadene med syv prosent, sier Scheider i en pressemelding. Avhengig av konfigurasjon og behov er datamaskinteknologien basert på HPE ProLiant, Lenovo ThinkSystem og Stratus ftServer. Administrasjonssystemet er basert på systemplattformen Aveva.

Noen andre fakta:

  • Bygget for å tåle tøffe innemiljøer og applikasjoner med en kapslingsgrad på minst IP54 og NEMA 12. Industrielle kantmiljøer kan være utfordrende og har ofte høye nivåer av støv, fuktighet og store temperaturvariasjoner.
  • Administreres eksternt med Schneider Electrics portefølje av programvare og digitale tjenester når det er få eller ingen IT-ansatte på stedet. EcoStruxure IT er en åpen, leverandørnøytral plattform som gir brukerne styrke og fleksibilitet til å administrere kritisk infrastruktur på egen hånd, sammen med en partner eller ved hjelp av Schneider Electrics’ serviceteknikere, som kan administrere ressursene for dem.
  • Utstyrt med sikkerhetsfunksjoner, for eksempel tilgangskontroll, inntrengingsdeteksjon og sikkerhetskamera som gjør at det kan brukes på usikrede steder.
  • Kan standardisere designet for flere miljøer med en alt-i-ett-løsning, som er enklere å distribuere og vedlikeholde enn et sett med ulike systemer.
Powered by Labrador CMS