Kraftig FPGA-basert prosessormodul - Elektronikknett
acromag_XMC7K-AX

Kraftig FPGA-basert prosessormodul

Acromags XMC-7K moduler inneholder en kraftig, konfigurerbar  Xilinx Kintex-7 FPGA, styrket med høyhastighets minne og raskt seriegrensesnitt.

Resultatet er ifølge California-baserte Acromag en kraftig og fleksibel I/O-prosessormodul som er i stand til å eksekvere kundespesifiserte instruksjonssett og algoritmer.

Den logikkoptimaliserte FPGAen skal være egnet for et bredt spekter av applikasjoner. Typiske anvendelser inkluderer maskinvaresimulering, in-circuit diagnostikk, militære servere, signalanalyse og bildeprosessering.

Enheten har innganger og utganger både i front og på baksiden. I/O-prosessering i front støttes av plugg-inn AXM mezzaninkort. En rekke ulike AXM I/O-kort er tilgjengelige og gir et stort utvalg av analoge og digitale I/O etter behov, heter det.

På baksiden er det blant annet et 8-kanals høyhastighets serielt grensesnitt på P16 XMC-porten, for kundeinstallerte myke kjerner. P16 støtter også 34 SelectIO kanaler. P4-porten tilfører ytterligere 60 SelectIO og golbale klokkekanaler. SelectI/O signaler er Kintex-7 FPGA I/O pinner som støtter enkelt-ende I/O (LVCMOS, HSTL, SSTL) og differensielle I/O standarder (LVDS, HT, LVPECL, BLVDS, HSTL, SSTL), får vi opplyst.