Dialog inn i Xilinx SOM - Elektronikknett
XILINX Kria K26 SoM

Dialog inn i Xilinx SOM

Kunngjør samarbeid der kraft-ICer (PMIC) og konfigurerbare GreenPAK er integrert inn i Xilinx’ systemmodul- (SOM) plattform for maskinsyn med kunstig intelligens, Kria.

Dialog Semiconductor plc melder at de har utvidet samarbeidet med Xilinx, i form av at de skal levere kraftstyringskomponentene til Xilinx’ nye Kria-plattform, en serie med adaptive systemmoduler (SOM), rettet mot maskinsynapplikasjoner innen smarte byer og -fabrikker.

Kria er en portefølje med adaptive systemmoduler i form av produksjonsklare, små innvevde kort som rask kan implementeres i kantbaserte applikasjoner. Sammen med en komplett programvarestakk og forhåndsbygde applikasjoner skal Kria utgjøre en ny metode for å ta i bruk adaptiv prosessering for utviklere av programvare og kunstig intelligens.   

Mens Kria K26 SOM er mest effektiv ved10W, åpner Dialogs DA9062, DA9130 og DA9131 PMICs for å levere tilsammen 21,5 A strøm og dermed gjøre plattformen i stand til å yte maksimalt.  I tillegg anvender Kria K26 og KV260 Vision AI Starter Kit Dialogs GreenPAK konfigurerbare mikset-signal kretser for å muliggjøre en løsning med fullstendig kundespesifisert effektsekvensiering, styring og Power-on reset (PoR).  

– Dialog Semiconductors høyt integrerte kraft-ICer har gjort oss i stand til å levere Kria K26 SOM på størrelse med et kredittkort, og med et effektivt kraftforsyningssystem som til sammen gjør kundene våre i stand til å raskt utvikle applikasjoner med kunstig intelligens innen detaljhandel,sikkerhet, smartkamera- og maskinsynmarkedene, sier markedsdirektør Kirk Saban i Xilinx.