ABAX lanserer ny plattform for IoT-produkter - Elektronikknett
ABAX6

ABAX lanserer ny plattform for IoT-produkter

ABAX lanserer nå en helt ny maskinvareplattform, ABAX6, som skal hjelpe bedrifter å bli smartere gjennom sporingsdata. Den nye plattformen er en del av selskapets satsing på fremtidens løsninger for bedrifter – med bedre signaler, oppladbare batterier, mindre strømforbruk, resirkulert emballasje og lengre levetid.

Den nye serien har forbedrede GPS-signaler og en ny Bluetooth-standard (BLe5), som øker den digitale levetiden til enhetene. Etter hvert som ABAX utvikler ny programvare, vil kundene automatisk bli oppdatert ettersom sporingsenhetene møter fremtidens krav som 5G, med mer. Økt batteritid og mulighet for opplading av enkelte produkter vil bidra til å minske EE-avfall, og det vil ta mindre tid til å erstatte batteritomme enheter hos kunde.

I utviklingen av den nye serien er hele verdikjeden blitt nøye gjennomgått og ABAX har gjort miljøbevisste endringer.

Disse funksjonene skal gjøre ABAX6-serien til et mer miljøbevisst valg:

  • Oppladbare batterier
  • Mindre strømforbruk
  • Emballasje i resirkulert materiale
  • Mangeårig levetid
  • Fremtidens komponenter
  • Kortreist produksjon
  • TÜV-typegodkjent
  • Lokal utvikling og produksjon av prototyper

Alle enhetene er bygget opp på én og samme IoT-plattform, og kan enkelt knyttes sammen til bedriftens private nettverk. Kunden blir en del av ABAX’ globale nettverk som i felleskap øker antall posisjoner for blåtann-enhetene, slik som ABAX MINI2. En felles plattform gjør det også enklere å oppdatere systemet automatisk ut til kundene, heter det i en pressemelding.

De nye produktene

ABAX MINI2: Med sine 9 gram og 6.5 mm, er dette familiens minste sporingsenhet, som sporer alle bedriftens mindre enheter ved hjelp av Bluetooth.

ABAX6S: En GPS-enhet som dekker mange behov og avgir svært nøyaktige posisjoner. ABAX6S kan spore både kjøretøy og maskiner tilkoblet batteriet, og vil erstatte ABAX sitt mest solgte produkt i dag, ABAX5.

ABAX6L: Den nye sporingsenheten er egnet for utstyr uten egen strømkilde, slik som containere og dieseltanker av høy verdi. Det innebygde batteriet har lang levetid og er oppladbart.

ABAX6U: Den helt nye sporingsenheten er trådløs og kan enkelt flyttes mellom bilene med en enkel kobling til USB-port eller 12 V adapter. GPS-enheten egner seg også som en «hub» for å spore verktøy med MINI2, for eksempel på et lager eller en byggeplass.

ABAX6M: Denne sporingsenheten for maskiner er det få av konkurrenter som kan matche, med mulighet til å spore tre brukslogger samtidig. Et oppladbart batteri sørger for å avgi posisjon også når tenningen er skrudd av.

RFID2: RFID ble lansert som første produkt i serien, med formål om førergjenkjenning for bedrifter som deler bilene i flåten. Ved bruk av bedriftens identitetskort, eller en ABAX-brikke, logger fører seg på hver enkelt tur. En alarm vil utløses dersom det ikke er en pålogget sjåfør for turen.

Kommentarer