Kompakt 75 W strømforsyning - Elektronikknett
ASB75_PR (1)

Kompakt 75 W strømforsyning

Kompakt, ledningskjølt 75 W AC-DC strømforsyningsmodul for utfordrende og plasskritiske applikasjoner.

XP Power lanserer en ny serie med lavprofil, halvblokk, baseplatekjølt AC-DC strømforsyning som ikke krever eksterne kretser for å fungere eller oppfylle EMC-samsvar.

De nye modellene i ASB75-serien tilbyr en kompakt viftefri strømforsyning for applikasjoner som informasjonsteknisk utstyr (ITE), Internet of Things (IoT), generelle industrielle og tøffe eller robuste applikasjoner.

Den komplette AC-DC strømforsyningen gir opptil 75W strøm fra en universell (90-264VAC) inngang og har en integrert vekselstrømsikring, EMC-filter og hold-up kondensator for enkel integrering og mindre plassbehov.

ASB75-enhetene er utstyrt med et baseplatekjøling, som tillater drift i forseglede metallkapslinger gjennom passiv «kaldveggskjøling» for å overføre varme til utsiden av utstyret. Som tilvalg er det tilgjengelig en kjøleflens, enten forhåndsmontert eller separat, slik at designere kan bruke tradisjonell konveksjon- eller aktiv luftkjøling der det foretrekkes.

Det er fem modeller i serien som tilbyr en utgangsspenning på 12,0 V, 15,0 V, 24,0 V, 36,0 V eller 48,0 V. Effektivitet opptil 90% skal minimere uønsket varmeproduksjon og bidrr til en utmerket effekttetthet på 20 W/tomme³ i en standard industriell halvblokkpakke som bare måler 57,9 mm x 61,0 mm x 17,0 mm (2,28 "x 2,40" x 0,67 ").

ASB75-modellene, som skal trekke mindre enn 150 mW uten last, skal redusere behovet for standby-kraft i sluttutstyr, slik at de kan oppfylle dagens utfordrende effektivitetsstandarder.