DA-omformer som passer til klassisk musikk - Elektronikknett
Rohm MUS-IC_Series

DA-omformer som passer til klassisk musikk

ROHM lanserer sin første og mest avanserte DAC-brikke i MUS-IC-serien. I følge selskapet vil det bli mulig å oppleve «uttrykksfull avspilling av klassisk musikk», blant annet.

Den nye BD34301EKV, en 32-biters DA-omformer, er designet for lydutstyr med høy kvalitet og i stand til høyoppløselig avspilling av lydkilder. Samtidig tilbyr ROHM BD34301EKV-EVK-001 evalueringskort for å teste ytelsen til den nye kretsen. Denne selges via distributørkanaler.

Ved å utnytte 50 års kompetanse innen utvikling av lydkretser, kunne ROHM lage det de kaller «lydkvalitetsteknologi» som er i stand til å hente ut all informasjon fra lydkilder og tilby produkter som gir overlegen lydkvalitet, inkludert lydprosessor og strømstyringskretser.

BD34301EKV DAC har lav støy og forvrengning (130 dB SN-forhold, -115 dB THD+N).

Som referanse, viser de til at Luxman, en japansk produsent av blant annet CD-spillere, har tatt i bruk BD34301EKV i den digitale kretsblokken til flaggskipet D-10X, en SACD/CD-spiller.

I følge Masakazu Nagatsuma, leder for utviklingsavdelingen i Luxman, er «lyden naturlig og flat i alle bånd, noe som gjør det enkelt å lytte i over lang tid.»

Kommentarer