Telenor valgte e-handelsplatform fra Arrow Electronics - Elektronikknett
yay-9376124-cloud

Telenor valgte e-handelsplatform fra Arrow Electronics

ArrowSphere er en løsning som skal gi Telenor i Norden skalerbar løsning for, med mål om å levere ny teknologi til små og mellomstore bedrifter i telekom-markedet.

Arrow Electronics har annonsert at Telenor har valgt ArrowSphere som strategisk e-handelsplattform for skyløsninger fra ledende leverandører. I samarbeid med Arrow kan Telenor administrere en katalog av skytjenester via ArrowSphere inkludert løsninger som Iaas, PaaS og SaaS. Telenor leverer i utgangspunktet Microsoft 365, IBM MaaS360 and 7P MDM til både partnere og sluttkunder i Norge, Sverige og Danmark.

ArrowSphere gir Telenor mulighet til å skape nye inntektsstrømmer gjennom levering av skytjenester til små og mellomstore bedrifter, og gir Telenor muligheten til å levere nye tjenester som f.eks. AI og IoT. Telenor kan også legge inn egne tilbud og programvareløsninger i skytjenestekatalogen.

– E-handelsplattformen for skytjenester er en sentral del av Telenors strategi for å automatisere tilbudet av skyløsninger og håndteringen av kundene. ArrowSphere er fleksibel, skalerbar og har gode integrasjonsmuligheter som har vært nøkkelen for å nå Telenors forventninger og bygge infrastrukturen som er nødvendig for Telenors vekst innen levering av skyløsninger, sier Stian Alapnes, Platform Advisor, Telenor Norway

– ArrowSphere gir Telenor en stabil og kostnadseffektiv plattform for å levere programvare og tjenester som ligger i skyen til våre forhandlere og kunder. Vi kan gi SMB markedet de løsningene de trenger for å skalere sin virksomhet, levert fra en pålitelig telekom leverandør, sier Stian Alapnes, Platform Advisor, Telenor Norway i en pressemelding.

Kommentarer