Sensonor med nye romdedikerte gyro- og IMU-moduler - Elektronikknett
Sensonor Gyro Module STIM277H

Sensonor med nye romdedikerte gyro- og IMU-moduler

De nye STIM277H gyro-modul og STIM377H Inertial Measuring Unit (IMU) fra Sensonor er basert på erfaringer i romfartssegmentet det siste tiåret.

Modulene har et hermetisk aluminiumkapsling med en glass-til-metall forseglet elektrisk micro-d-kontakt og et lasersveiset lokk som sikrer langvarig hermetisk drift. Alle delene er testet for hermetisitet (fine and gross leakekstern lenke) i samsvar med MIL-STD-883J, klasse H.

Den hermetiske kapslingen beskytter systemet mot det ytre miljøet for å oppfylle kravene innen romsegmentet og andre applikasjoner som trenger ekstra langsiktig pålitelighet. Designet er testet for over 20 års levetid gjennom HTOL-testing (high-temperature operating life).

STIM277H og STIM377H er elektrisk og mekanisk bakoverkompatibel med Sensonors andre IMU- og gyro-moduler.

Komponentene kommer i støvfri renromsemballasje og har SurTec650 som eneste overflatebehandling. Komponentene er International Traffic in Arms Regulations (ITAR)-frie, og har en rekke funksjoner som kan konfigureres av kunden.

Mens den nye delen fremdeles er et kommersielt COTS-produkt (COTS) og ikke romkvalifisert, har Sensonor utført omfattende strålingskarakteriseringer for å forstå egenskapene til komponentene. Disse dataene er tilgjengelige på forespørsel fra Sensonor eller kan lastes ned fra digitalcommons.usu.edu/smallsat/2019/all2019/117/

Modulene passer godt for satellitt oppførsels- og bane-kontrollsystemer (AOCS), bæreraketter, bærbare målinnsamlingssystemer, UAV-nyttelast, landnavigasjonssystemer, tårnstabilisering, missilstabilitet og GNSS-støttede navigasjonssystemer.

Kommentarer