AI-plattform på Nano-ITX - Elektronikknett
Aetina AI-kort

AI-plattform på Nano-ITX

Taiwan-selskapet Aetina lanserer ny NVIDIA Jetson-basert prosesseringsmodul rettet mot robotikk, UAV og ulike dyplæringsanvendelser.

Aetina Corporation, en leverandør av kraftige GPGPU- og AI prosesseringsløsninger, lanserer nå sitt nye AN810-XNX prosesseringskort for applikasjoner med kunstig intelligens (AI) i nettverkskanten. Modulen utnytter de kraftige funksjonene i NVIDIAs Jetson Xavier NX prosessor.

Modulen tilbyr en rekke alternativer for I/O-porter og skal være egnet for AI-applikasjoner i robotikk, droner, UAV, industriell inspeksjon, medisinsk bildebehandling og dyp læring.

AN810-XNX kombinerer NVIDIA Jetson Xavier NX og Aetinas nye AN810 bærerkort, i en Nano-ITX formfaktor. Den støtter komplett M.2 port med M-key, E-key, og B-key og grensesnitt med PCIe/SATA/USB 3.2 Gen2/USB 2.0.

Produktet er også forhåndsintegrert med en 4G/5G modul for høyhastighets dataoverføring. Det er utstyrt med en innebygd SIM port. For bedre håndtering av tallrike kantenheter, støtter AN810-XNX out-of-band SSD-løsningen Innodisk InnoAGE gjennom M.2. Denne løsningen skal redusere den voldsomme kostnaden ved å reparere kantenheter manuelt, og skal først og fremst redusere utstyrets nedetid og gjøre fjernstyring mer anvendelig.

Med stadig økende bruk av AI i maskinsyn, kan AN810-XNX by på støtte for en 120-pinns kontakt for MIPI CSI-2 grensesnitt. Den skal kunne håndtere intensive AI-oppgaver fra kamera med ultrahøy oppløsning for bedre bildeanalyse.  

Aetina AN810-XNX støtte rulike skybaserte AI-løsninger og kortstøttepakker, og er i tillegg Microsoft Azure sertifisert for Internet of Things (IoT).

Mer informasjon på www.aetina.com.

Kommentarer