15W trådløs lading - Elektronikknett
Renesas P9415-R

15W trådløs lading

Ny teknologi for trådløs lading åpner for 15W på mottagersiden og kan gjøre en rekke forbruker-, industrielle- og medisinske enheter til trådløse ladehuber.

Halvlederprodusenten Renesas Electronics Corporation lanserer en ny trådløs lademottager, P9415-R, med selskapets egenutviklede WattShare teknologi.

Den nye 15 W enheten skal gjøre smarttelefoner, batteribanker og bærbare industrielt og medisinsk utstyr i stand til å lade andre mobilenheter og tilbehør som har mulighet for trådløs lading.  

P9415-R tilbyr opp til 5W med sendereffekt i sender/mottager (TRx) modus, i tillegg til å kunne motta opp til 15W på Qi-sendere.

– 2020 vil være året dat trådløs lading beveger seg inn i hovedmarkedene, og utvider spekteret fra smarttelefoner til en lang rekke andre enheter, kommenterer Andrew Cowell, ansvarlig for mobilitet, infrastruktur og IoT kraftforsyning i Renesas.

Produktet inneholder MTP nonvolatilt minne for enkel fastvareoppdatering, og har GUI-støtte for fleksibel kundetilpassing.

Teknologien skal gjøre det mulig å motta opp til 30 W i proprietær modus. Toveis kommunikasjon skal støtte proprietær autentisering med kryptering.Den er også Renesas’ første WPC 1.3-klare trådløse kraftmottager.

Kommentarer