Wi-Fi-modul med innebygget sikkerhet - Elektronikknett
Microchip WFI32E01PC-I

Wi-Fi-modul med innebygget sikkerhet

Microchip Technology lanserer sin første Trust&GO Wi-Fi 32-bit MCU modul med avanserte periferiopsjoner.

Etter hvert som Internet of Things (IoT) ekspanderer utover automatisering av hjemmet, og beveger seg dypere inn i styring av privathjem – inkludert varme, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC), garasjedører og vifter – og vokser inn i bygnings- og industriell automatisering, er behovet for høyt integrert, pålitelig og sikker kommunikasjon for Industriell IoT (IIoT) større enn noen gang. Microchip Technology lanserer den aller første Wi-Fi mikrokontroller- (MCU) modulen med Microchips Trust&GO-forberedte unike, verifiserbare identitet.

Microchips integrerte WFI32E01PC er en Wi-Fi MCU-modul med sikkerhetsplattformen Trust&GO og forhåndsprovisjonert for skyplattformer. Modulen er kompatibel med Wi-Fi Alliance (WFA) spesifikasjonen og fullt sertifisert med følgende reguleringsmyndigheter verden over: Federal Communications Commission (FCC), Industry Canada (IC) og European Radio Equipment Directive (RED). Microchips Trust&GO plattform som er integrert i WFI32E01PC skal forenkle prosessen med nettverksautentisering med bruk av teknologi for sikre elementer, noe som er forhåndskonfigurert og forhåndsprovisjonert for autentisering i skyen.

Foruten industrielle applikasjoner, er WFI32E01PC designet for bruk i hjemautomatiseringsenheter, data- og forbrukerprodukter.

Som en leverandør av totale systemløsninger, tilbyr Microchip et bredt spekter av produkter som forenkler IoT og IIoT systemer ved kombinasjon av WFI32E01PC-modulen kan kombineres med andre komponenter fra Microchip, slik som KSZ8081-familien med Ethernet PHY, MCP2542WFD-familien med CAN transceivere, sensorer og radioteknologier, inkludert Bluetooth Low Energy (BLE), Long Range (LoRa) og IEEE 802.15.4. Selskapet tilbyr også bruksklare programvaredrivere og referansedesign i maskinvare.

På utviklingssiden støttes modulen av Curiosity Board. Programvarestøtte omfatter Microchips MPLAB X Integrated Development Environment (IDE) og MPLAB Harmony v3 rammeverk for innvevd programvareutvikling. Støtteverktøy omfatter den innbygde debugger- og in-circuit serielle programmeringsheader for MPLAB Snap, MPLAB PICkit 4 eller MPLAB ICD 4 eksterne programmere/debuggere.

Modulene er tilgjengelig nå.

Kommentarer