Strømforsyning på skinner - Elektronikknett
DRC_XP

Strømforsyning på skinner

XP Power lanserer et nytt utvalg av rimelige DIN-skinnemonterte AC-DC strømforsyninger.

XP Power lanserer tre nye serier med DIN-skinne-monterte AC-DC strømforsyninger som er en kompakt, lavprofil og billig DIN-skinneløsning for industriell elektronikk og styring, og styring av bygg. De tre nye seriene (DRC30, DRC60 og DRC100) leverer effektnivåer på 30W, 60W og 100W.

På grunn av den lave profilen kan DRC-serien plasseres ved siden av sikringene i sikringsskapet. De konveksjonskjølte enhetene tilbyr klasse II-drift, noe som eliminerer behovet for en jordforbindelse.

Installasjon gjøresl med skrueterminaler for inngangs- og utgangstilkoblinger. For installasjoner der det er lang utgangskabel, kan utgangsspenningen justeres fra frontpanelet (ca. -10%/+15%) for å kompensere for eventuelt spenningsfall. En «DC ON» LED-indikator gir visuell indikasjon på at enheten er i bruk.

Ettersom DRC DIN-skinnestrømforsyninger er sertifisert i henhold til EN55032 klasse B, er det ikke nødvendig med ekstra filtrering for EMC-samsvar. Alle enhetene har inn- og utgangsbeskyttelse.

Enhetene kan drives fra AC (85 til 264VAC) eller DC (120 til 370VDC) og fra -40°C til +70°C med redusering ved ytterpunktene i temperaturområdet. De tilbyr typiske virkningsgrader på opptil 91% sammen med 4 kV isolasjon av inngang og utgang. Alle seriene tilbyr DC-utganger på 12V, 15V, 24V og 48V med en ekstra 5V-versjon tilgjengelig i 30W- og 60W-serien.

DRC-enhetene er tilgjengelige fra Digi-Key, Farnell, Mouser, RS Components, godkjente regionale distributører, eller direkte fra XP Power og tilbyr 3 års garanti.

Kommentarer