ABAX kjøper svenske Automile - Elektronikknett
Morten Strand ABAX
– Oppkjøpet er et viktig steg for å styrke vår virksomhet samt forbedre vår posisjon i Norden, Europa og globalt, sier Morten Strand, CEO i ABAX.

ABAX kjøper svenske Automile

ABAX og Automile har inngått en avtale der ABAX Sweden AB kjøper Automile Holding AB, en leverandør av telematikk og IoT-løsninger.

Sammen vil de danne et ledende nordisk SaaS-selskap som leverandør av telematikk og IoT-tjenester med over 350.000 abonnement i Europa og USA. Oppkjøpet ventes fullført innen utgangen av oktober 2020.

Automile har 87.000 abonnenter av sin kjernetjeneste, med kunder i Sverige, Norge, resten av Europa og USA. Gjennom oppkjøpet vil Automile-kunder også få full tilgang til ABAX’ globale IoT-nettverk. Kombinasjonen vil tilføre ytterligere innovasjon og verdiøkende tjenester for kunder av begge selskapene.

– Oppkjøpet er et viktig steg for å styrke vår virksomhet samt forbedre vår posisjon i Norden, Europa og globalt ytterligere. Sammen med Automile vil vi være i forkant innen innovasjon med den mest moderne, åpne og avanserte telematikkplattformen, sier Morten Strand, CEO i ABAX i en pressemelding.

Kommentarer