Styrker sikkerhet i innvevd elektronikk

Green Hills kan nå tilby innvevde brannmurprodukter fra Sectigo, integrert i deres porteføløje med internett-tilkoplede plattformløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Sectigo, en leverandør av automatisert digital identitetshåndtering, og Green Hills Software, som leverer sikre operativsystemer, har inngått en global forhandleravtale.  Avtalen innebærer at Green Hills Software kan tilby Sectigos Icon Labs Embedded Firewall, integrert og optimalisert for bruk med Green Hills Softwares Integrity sanntids operativsystem (RTOS) og deres innvevde, høy-ytelses TCP/IP v4/v6 vert- og ruternettverksstakk.

Samarbeidet styrker Green Hills Softwares internettilkoplede plattformløsninger med utvidet nettverkssikkerhet, noe som kreves i tilkoplede systemer som ivaretar kritiske funksjoner innen bil-, industri-, medisinske-, transport- og militære-/luftfartsanvendelser. 

– De fleste cyberangrep mot innvevde systemer blir ikke oppdaget før det er for sent. Tidlig deteksjon er kritisk, ettersom det øker sikkerheten i produkter og bidrar til å hindre tap av intellektuell eiendom, avbrudd i tjenester og angrep som utnytter andre deler av systemet eller nettverket, forklarer Alan Grau, ansvarlig for IoT/Embedded Solutions hos Sectigo. – Green Hills Softwares integrasjon av vår innvevde brannmur i deres velprøvde og modne Integrityr RTOS vil gi kundene verden over en kraftig kombinasjon av erfaring og sikkerhetsteknologi som båder varsler og stopper angrep, sier han.   

Mikrokjernearkitekturen i Integrity RTOS er designet for kritiske innvevde systemer som krever sikker separering, sikkerhet og sanntidsfunksjonalitet.  Operativsystemets separeringsarkitektur gjør det mulig for elektronikkprodusenter å partisjonere programvare som kjører på forskjellige kritiske nivåer på en sikker og trygg måte, opplyser selskapet.   

Powered by Labrador CMS