Oppfrisket profil - Elektronikknett
Gylling tema

Oppfrisket profil

Den tradisjonsrike batteri- og elmek-leverandøren Gylling har kostet på seg nytt utseende og nye nettsider.

For mange er Gylling allerede kjent som solide, innovative spesialister på batteri og elektromekanikk. Nå har de frisket opp profilen sin kraftig.

– Kundene våre forbinder oss med høy kvalitet og god service. Nå har vi en logo og en profil som gjenspeiler dette, skriver markedssjef Anja Reiler i en pressemelding i dag.

Gylling logo Gylling med ny logo og nettsider.

Bedriften har beholdt den ikoniske gulfargen sin, men har strammet opp Gylling-fuglen.

– De nye nettsidene våre gjør det enkelt å finne all info om produktene våre. Du får hjelp til å velge riktig produkt ved for eksempel å benytte deg av den nye filterfunksjonen. I tiden fremover kommer vi til å fylle sidene våre med enda mer produktinformasjon, brukerveiledninger og videoer. Priser og lagerbeholdning kan man se når man er pålogget, opplyser Reiler.

Gylling har en lang og spennende historie i elektronikkbransjen. Det hele startet i Sverige i 1912, der entreprenøren Bertil Gylling startet Gylling & co, med salg av forskjellige produkter fra katalog. Bertil slo for alvor gjennom i 1928 med egen produksjon av radioapparater - "Centrum, mottagaren med den underbara tonen".

I Norge har Gylling Teknikk AS vært i drift siden 1983. Deres batteriavdeling er spesialister på batteriløsninger til telekom, maritimt og subsea, men har også offentlige kunder som Forsvaret og Kystverket.

I tillegg lager de batterier til hjelpemidler og off-grid strømløsninger. I elektroavdelingen har de et bredt spekter av produkter innen lys- og tidsstyring, releer, kontaktorer, lockout og merkesystemer. De tilbyr også lydsystemer for innmontering i tak og vegg.

Kommentarer