Dolphitech etablerer seg i Storbritannia - Elektronikknett
Dolphitech EskilInTheLab
Dolphitechs materialskanner er nylig godkjent for bruk på fly fra både Airbus og Boeing. Skanneren Dolphicam 2 finner eventuelle sprekker i flyskroget ved hjelp av bærbart utstyr. Noe som sparer betydelige kostnader for flyindustrien. Her ser vi utviklingssjef Eskil Skoglund i laboratoriet. (Foto: Dolphitech AS)

Dolphitech etablerer seg i Storbritannia

Dolphitech AS som utvikler materialskannere for blant annet flyindustrien, har åpnet et nytt globalt opplærings- og support-knutepunkt i Storbritannia der hensikten er å forbedre kundeservicetilbudet.

Dolphitech flytter til EpiCentre i Cambridge, beskrevet som et av de mest spennende teknnologisentrene i Øst-England. Her skal de drive med opplæring og kundestøtte, materialprøveprøving, ikke-destruktive testresultater og verifisering i et Covid-sikkert, trygt driftsmiljø.

– Det nye kontoret er en viktig milepæl i Dolphitechs vekst og en reell investering i fremtiden. Etablering av dette fotavtrykket i Storbritannia vil hjelpe oss å betjene og støtte vår kundebase i Storbritannia og i Europa, samt å etablere et globalt ekspertisesenter for opplæring og teknisk støtte, sier Jason Smith, kommersiell sjef (Chief Commercial Officer) hos Dolphitech

– Tjenesten vår går langt utover salg eller leasing av teknologien vår – vi er forpliktet til å støtte våre kunder for å oppnå svært nøyaktige og pålitelige inspeksjonsresultater.

Etter etableringen vil det gi ytterligere sysselsettingsmuligheter i Storbritannia, heter det i en pressemelding.

Kommentarer