8-bit mikrokontroller for CAN FD-nettverk fra Microchip - Elektronikknett
PIC18 Q84 Family

8-bit mikrokontroller for CAN FD-nettverk fra Microchip

Microchip lanserer PIC18 Q84-familien – den første PIC18-mikrokontroller (MCU)-familien som kan brukes til å overføre og motta data via en Controller Area Network Flexible Data-Rate (CAN FD)-buss.

Mikrontrollerframilen skal ifølge produsenten oppfylle etterspørselen etter økt båndbredde og fleksible datahastigheter i bilapplikasjoner som sikkerhet og kommunikasjon, samtidig som det støtter utviklingen av avanserte førerassistansesystemer (ADAS).

Familien kommer også med et utvalg av Core Independent Peripherals (CIP) som håndterer oppgaver uten å kreve CPU-inngrep

Tilgjengelige eksterne enheter inkluderer en 32-biters syklisk redundanskontroll med skanning (CRC/SCAN) og en Windowed Watchdog Timer (WWDT) for funksjonelle sikkerhetsfunksjoner, og et JTAG-grensesnitt for testing og feilsøking.

Utviklingsverktøy og CAN FD-produktstøtte

Utviklingsstøtte for maskinvare inkluderer et Curiosity Nano utviklingskort og et Curiosity High Pin Count (HPC) utviklingskort. En plugg-inn-modul (PIM) er også tilgjengelig for «Automotive Networking Development Board» og for bruk med Microchip-utviklingskort. Programvaren inkluderer Microchips MPLAB Code Configurator (MCC).

Microchip kan også levere en familie av CAN FD-mottakere og CAN FD-kontrollere.

PIC18 Q84-familien er tilgjengelig for volumproduksjon.

Kommentarer