Forskerkonkurranse for neste industrielle revolusjon

Nokia Bell Labs har åpnet Bell Labs Prize 2020, som er en konkurranse for forskere over hele verden med innovasjoner som har potensial til å danne grunnlaget for den neste industrielle revolusjonen og med det endre produktivitet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Finalistene vil få tilgang til Bell Labs ressurser – programvare, maskinvare, systemer, plattformer og en gruppe samarbeidspartnere fra forskjellige fagdisipliner og perspektiver.

I tillegg vil de tre beste finalistene motta priser på 100 000 dollar (grand prize), 50 000 dollar (andreplass) eller 25 000 dollar (tredjeplass) som et bidrag til videreutvikling.

Hver finalist vil også bli vurdert for muligheter til å jobbe i Nokia Bell Labs for å fremskynde utviklingen av sitt forslag etter konkurransens slutt. I tillegg kan Nokia Bell Labs tilby andre konkurransedeltakere muligheten til å samarbeide med Bell Labs-forskere og på tvers av Nokia for å samarbeide om forskningsprosjekter som involverer 5G-teknologier med mer.

Søknader om å delta i Bell Labs Prize 2020-konkurransen må sendes innen 27. april 2020. De 50 beste innleveringene vil bli invitert til å samarbeide med Bell Labs-forskere for å gjøre ideene deres til et enda bedre forslag.

De fem siste finalistene vil da bli valgt ut til å konkurrere om de tre beste premiene på et arrangement som skal avholdes i desember foran et panel med anerkjente eksperter og bransjeledere. Komplette regler og informasjon finner du på prisens nettsted.

Tidligere års vinnere har inkludert noen av de mest innovative hjernene og forskerne ved toppuniversiteter rundt om i verden, inkludert Tianshi Wang og Jaijeet Roychowdhury fra University of California i Berkeley for å utvikle en integrert krets som løser diskrete optimaliseringsproblemer med en hastighet og effektivitet på høyde med kvantedatamaskiner (2019); Samory Kpotufe, assisterende professor ved Columbia University, for sitt banebrytende arbeid med det viktige feltet «transfer learning» i maskinlæring (2018); og Kaushik Sengupta, assisterende professor ved Princeton University for sin oppfinnelse av en ny transceiverbrikke-teknologi (2017).

Informasjon og påmelding: www.bell-labs.com/prize (ekstern lenke)

Powered by Labrador CMS