Programmerbar I/O for industri

Analoge Devices lanserer det de hevder er industriens første kretser med programmerbar I/O.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Disse industrielle komponentene er typisk laget for bruk i bygningskontroll og industriell automatisering, og Industri 4.0.

ADIs nye AD74412R og AD74413R gjør det mulig å bygge kontrollsystemer med konfigurerbare modulkanaler raskt, enkelt og eksternt uten å behøve omfattende kabling.

Etter hvert som Industri 4.0 vokser fram, blir det nødvendig å takle endringer og basert på etterspørsel. Det betyr fleksible systemer som kan konfigureres raskt med minimal driftsstans og kapitalinvestering. Og her mener ADI at med programvarekonfigurerbar I/O kan produsenter mer effektivt implementere nye prosjekter og oppnå mer fleksibel automatisert kontroll, noe som igjen gir reduserte design- og installasjonskostnader, samt reduserte driftsstopp.

Konfigurerbar I/O fungerer også som en bro til Ethernet-baserte kontrollnettverk, da den kan brukes på installasjoner som krever oppdateringer til 10BASE-T1L industrielle Ethernet-systemer. Det muliggjør utvikling av standardiserte, konfigurerbare felt I/O-enheter som kan oversette mellom installerte HART-aktiverte 4-20mA sensorer og aktuatorer og 10BASE-T1L eller 100M fiber baksystemer.

Powered by Labrador CMS