Sikker NOR-Flash - Elektronikknett
semper secure
Illustrasjon: cypress.com

Sikker NOR-Flash

Som et resultat av at Infineon kjøpte Cypress Semiconductor kan de nå lansere det de hevder er verdens mest avanserte, sikre NOR Flash-minne for bil-, industri- og kommunikasjonsmarkedet.

Semper Secure er et tillegg til plattformen Semper NOR Flash og bygger på samme arkitektur. Semper Secure NOR Flash er den første minneløsningen med sikkerhet i en enkelt NOR-Flash-krets som kreves for de mest avanserte oppkoblede kjøretøy, industri- og kommunikasjonssystemer, heter det.

Den nye familien er AEC-Q100-kvalifisert for bilindustrien, og har et utvidet temperaturområde fra -40°C til +125°C, støtter 1,8V og 3,0V drift, og er tilgjengelig i minnestørrelsene 128 Mb, 256 Mb og 512 Mb. Semper Secure NOR Flash er designet og i samsvar med ISO 26262-standarden og er ASIL-B kompatibel og klar til bruk i systemer opp til ASIL-D.

Semper Secure_arkitektur Oversikt over arkitekturen.

Arkitekturen EnduraFlex skal forenkle systemdesign gjennom innebygd optimalisering av partisjoner med høy utholdenhet eller datalagring over lang tid. Kretsene leveres med grensesnittene Quad Serial Peripheral Interface (SPI), Octal SPI og HyperBus. Octal- og HyperBus-grensesnittenhetene er kompatible med JEDEC eXpanded SPI (xSPI)-standarden for høyhastighets x8 seriell NOR Flash og tilbyr en les-båndbredde på opptil 400 MBps.

Mer informasjon: semper-secure-nor-flash-memories

Kommentarer